субота, 21. фебруар 2015.

Every day is your day...




Nekako u zadnje vreme želim svima da pokažem kako su dani divni i kako je svaki dan zapravo divan dan i kako ga treba iskoristiti maximalno i to na najbolji mogući način a ne pustiti ga da prolazi  ne radeći ništa da ga učiniš divnim kakav on i treba da bude..

Moram vam priznati bilo je dana kada su moji dani tako prolazili ali su onda u moj svet iznenada i sasvim slučajno zakucali moji kolačići koji su me pokrenuli i eto doveli do toga da je sada svaki moj dan divan i ispunjen kako drugačije nego pozitivnom energijom..

Kako su zadnje dve godine za mene bile neverovatne i dovele do tako pozitivne promene želim sa vama da podelim sve lepe i slatke stvari koje se mom oku čine zanimljivim tako da eto  nastade  ideja o pokretanju ovog mog slatkog žurnala u kome ćete nadam se uživati isto koliko i ja.

Naredne fotografije uvešće vas  u Sugar Journal by Rendži i rećiće vam da ćemo se ovde modirati,sladiti,nagrađivati,bićemo kreativni i slatki.

Uživajte...

Ljubac od Rendži

Sve fotografije delo su moje drage Marine urednice bloga The Book of Happiness .





Instagram je bio jedan od pokretaca ;)





15 коментара:

  1. Sjajno, Rendži ČESTITAM <3 ovo je predobro, prelepo, savršeno.

    ОдговориИзбриши
  2. Ti si divna kreativna duša i ponosna sam na tebe! Samo napred ❤

    ОдговориИзбриши
  3. Pa kako nego preslatko😉Zelim ti puno uspeha, a ti cega god se latis mora biti sjajno i obojeno ljubavlju❤Malo je reci odusevljena sam☺eto meni tvoj blog ulepsa danasnji dan☺😊

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Rado <3.
      Drago mi je sto sam cula otvoje divno misljenje <3 a jos mi je draze sto sam ti ulepsala dan <3
      Ljubac :*

      Избриши