понедељак, 13. јул 2015.

I love this box...

Pretraživajući jedno veče razne fotografije,priče ,postove i stranice na internetu sasvim slučajno naišla sam na blog, na čije sam se postove istog trena pretplatila videvši njegov koncept , a posle prvog pročitanog posta znala sam da uopšte u tome nisam pogrešila i da ću svaki put s nestrpljenjem očekivati da mi na mejl stigne obaveštenje da je na blogu novi post.Radi se o blogu BO Inside koji vodi talentovana mlada dama,pijanistkinja i profesorka klavira,večiti zaljubljenik u umetnost i vintage stil.Predpostavljam da već zamišljate kako Bo inside izgleda i da ćete kao i ja odmah krenuti sa čitanjem postova koje ste propustili tako da vam  o tome neću puno pisati jer ćete se u to sami uveriti,nego ću vam pisati o ideji koja dolazi upravo sa tog bloga i koja će nadam se preći u pravo ostvarenje.
Danas vam predstavljam Bo Inside Box,kutiju punu sitnica za nas zaljubljenike u home decor i uređenje baštice.Pre par nedelja na Bo Inside blogu predstavljena je ova kutija puna divnih sitnica a svi koji su čitali i ostavili komentar imali su šansu da osvoje jednu kutiju.Nisam mogla da dočekam sledeću nedelju  i tako sam se nadala da ću biti srećni dobitnik :).. a kada nešto iskreno želiš to se onda i ostvari tako da sam sam baš ja izvučena kao srećni dobitnik ove predivne premijerne kutije .





Prva Bo inside kutija dolazi sa temom Lavande što je još jedan od razloga moje sreće jer sam veliki
ljubitelj iste što će vam pokazati i naredni postovi.Puštam vas da uživate u fotografijama koje će vam na najbolji način predstaviti sadržaj kutije a sugurna sam da ćete i vi poželeti da poput popularnih kozmetičkih kutija iznenađenja imamo i kutiju koja će nas svaki mesec iznenađivati novim kućnim sitnicama .

Dekorativna sveća u limenoj kantici sa mirisom Lavande ,kada se sveća potroši kantica nam može poslužiti u razne namenea sa njom i spravica za paljenje sveća tako da na obične upaljače i šibice možemo zaboraviti.

Deco posuda vintage stila za sve namene.




Aroma set za uživanje u mirisu divnih eteričnih ulja



Fashion garden set koji čine cvetne rukavice  i slatke leptiraste grabuljice za rad u baštovanstvu kojim smo moderni  i dok radimo u baštici .
Priznajete da je ova kutija nešto što treba našem tržištu jer sreća je u malim stvarima.

4 коментара:

  1. Nemam reči koliko je presladak ovaj box :)
    Uh, ja bih tu sveću. Pravi sam zavisnik :D
    http://marinamarry.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Predivno osmišljeno i upakovano! Bravo! ❤

    ОдговориИзбриши
  3. Divno si je predstavila <3 ...sad ću se pozabaviti osmišljavanjem sledeće :)

    ОдговориИзбриши
  4. Presladak box, super je upakovano i verujem da dobro mirisi :)

    http://www.adelaacanski.com/

    ОдговориИзбриши