петак, 25. септембар 2015.

Moj prvi Glam Box..

 Dugo vremena pratila sam objave naših blogerki o beauty kutijama iznenađenja i od prvog pogleda bila oduševljena tom čuvenom kutijom, baš zbog toga što dok ne stigne do tebe njen sadržaj ostaje  nepoznat..Ovog meseca Glam  Box rešio je da me obraduje njihovim najnovijim izdanjem, kutijom Avgust-Septembar koju vam predstavljam u današnjem postu!
Pre prikazivanja sadržaja kutije reći ću vam šta zapravo podrazumeva Glam Box mada mislim da to svi znate..Glam Box je kutija kozmetičkih proizvoda na koju možete da se pretplatite putem sajta GLAMBOX.RS i svaki mesec vam na kućnu adresu stiže pažljivo spremana kutija kvalitetnih kozmetičkih proizvoda.Možete se pretplatiti samo jedan mesec pa ako budete zadovoljni a, sigurna sam da hoćete, nastavljate dalje sa pretplatom!
 Pa da vam predstavim sadržaj izdanja Avgust-Septembar.
ARTDECO ALL IN ONE MASKARA
Ova maskara omogućava savršeno oblikovanje trepavica i pruža maksimalni volumen i fino razdvajanje trepavica.Orginalna cena maskare iznosi 1988 dinara a u ovom izdanju GlamBoxa dolazi kao full size proizvod što bi značilo da ste vi vašu kutiju več otplatili ovim proizvodom..
 Sledeći proizvod takođe full size je GOLDEN ROSE MULTICOLOR DIAMONDS LIPGLOSS.
Ovaj sjaj,pružiće vašim usnama volumen,visoki sjaj poput dijamanta a u isto vreme ih čini sjajnijim i punijim.Cena za sjaj od 8ml iznosi 450 dinara.
 MAX FACTOR GLOSSFINITY je sledeći proizvod ovog izdanja.Brzo i lako se nanosi a postojanost mu je sasvim zadovoljavajuća.Cena za  pakovanje od 11ml je 899 dinara.
 Od tester proizvoda u kutiji su se našli:
INTRAGEN DANDRUFF CONTROL šampon za kosu protiv peruti čija cena za 250 ml proizvoda iznosi 1559 dinara,a s obzirom na cenu sigurna sam da garantuje odlične efekte.
RE-GEN OIL ulje za telo sa prirodnim uljima nevena,lavande,ruzmarina i kamilice,ovo ulje sledeće godine uzimam za regeneraciju kože nakon odmora i izlaganja kože sunčevim zracima.Full size proizvod iznosi 1370 dinara a pakovanje je 75ml.
COLLISTAR TALASSO PILING ANTI AQUA koji otklanja izumrle ćelije kože,pruža hidrataciju,revitalizuje i daje neophodnu energiju koži,Cena za full size pakovanje od 700gr iznosi 6190 dinara.
 Pored proizvoda koji su se našli u kutiji mene je oduševio itematski izgled kutije letnjeg izdanja!
Hvala Glam Box na divnoj saradnji a vi dragi moji trk na njihov sajt i poručite vašu kutiju punu iznenađenja!Pratite Glam Box novine na njihovoj facebook stranici GlamBox Srbija  i instagram nalogu glambox.rs .
S ljubavlju Rendži

Photography : Me

2 коментара:

  1. Odlične fotke kao i uvek! Zadovoljna sadržajem kutije!

    ОдговориИзбриши
  2. Mislim da je ovaj GlamBox sada već mnogo bolji nego na početku. Ja mojim prvim koji sam kupila nisam bila nešto zadovoljna. Sada vidim da ima dosta vrednih proizvoda.
    http://marinamarry.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши