недеља, 4. септембар 2016.

Pregnancy style

 Iskrena da budem ne znam kada je pre prošlo osam meseci,imam utisak samo da sam trepnula ili odspavala jedno popodne i probudila se..Neverovatnom brzinom približavamo se samom završetku i koračamo ka 9.mesecu..Kada kažem 9. i samu sebe zateknem i opet pomislim kako su ovi divni dani tako proleteli..Da, uskoro dolaze još divniji dani ali mi nije bilo jasno kako sve do sada nisam bila svesna stanja u kojem se nalazim,nego tek sada postajem kada nam je ostalo mesec ipo..Hm,možda će sledeći put to sve ići drugačije ali ovaj prvi susret sa drugim stanjem bio je po prilično neverovatan..

Ovo leto definitivno bilo je u znaku drugog stanja i dolaska bebana..Od početka sam samo razmišljala kako ću podneti leto,visoke temperature i šta od garderobe koju posedujem ću moći da obučem..Imala sam veliku sreću jer nas nisu uhvatili dani sa konstantno visokim temperaturama,nego smo imali jedno  umerenije leto, mada to umerenije priznajem bilo mi je pomalo teško i izuzetno sparno ali izdržala sam ga stojički,možda sam bila više lenja no trudnicama je sve oprošteno,zar ne?
Kada je u pitanju garderoba,ovog leta najviše su mi prijale pamučne haljine,kako u kućnoj varijanti tako i one za odlaske do grada ili u setnju..Iako jos mogu da udjem u neke stvari koje imam od proslog leta,ipak su ovogodisnje haljine bile moj favorit..
U današnjem postu predstavljam vam jednu od tih haljina,koju sam koristila za večernje šetnje jer je malo punijeg materijala pa je preko dana bila malo teža za telo ali će svakako biti super u septembarskim dnevnim varijantama.Haljina stiže iz online shopa SHEIN za koji već znate iz mojih postova..Izuzetno je prijatna za telo,super za održavanje i veoma je povoljna.Više o njoj imate kod njih na sajtu klikom OVDE.

 Detalj drvena zvezda koju imate priliku da vidite na fotografijama dolazi iz jedne divne radionice pod imenom INDIGO GIFTS..Njihov rad pronašla sam na instagramu i na prvi pogled se oduševila..O njima ću u jednom od narednih postova iz ove Pregnancy rubrike ali sam prosto morala da ih  pomenem jer to zaslužuju.Možete više o njima pogledati na facebook stranici klikom OVDE .
 Zadnji avgustovski dan provela sam pripremajući vam ovaj post a u tome mi je najviše pomogla moja draga drugarica Danica koja je zaslužna za ove divne fotografije koje vidite u ovom postu.
Kako se vama dopada ovaj moj prvi trudnički post?
Čekam vaše utiske s nestrpljenjem,značiće mi puno..!
Zadnja fotografija u postu ubačena je da vdite i majicu koju sam uzela kada i ovu haljinu i koja je definitivno moj letnji favorit!

S ljubavlju Rendži
Haljina :She In
Majica :She In
Drvena zvezda : Indigo gifts
Fotografije :  Danica musmulice

2 коментара:

  1. Mnogo mi je slatko da vidim kako ste vas dvoje napredovali :)
    Ni ja ne mogu da verujem da si na pragu 9-og meseca :D
    Na ovoj fotkici sa Zlatibora deluješ kao da imaš bar 10 godina manje hihi :*

    ОдговориИзбриши
  2. Čestitam!:)
    I slažem se sa Marinom, nikada ne bih pogodila da si na pragu devetog! Svaka čast :)

    ОдговориИзбриши